![]() |
|
|
|
#1 |
![]() |
Bu Windows 7 Temalarını Kaçırmayın!
Microsoft’un Windows 7 için yaptığı çalışmalar, en çok kullanıcıları memnun ediyor olsa gerek. Başarılı bir şekilde güncellenen resmi Windows 7 kişiselleştirme sayfasına Çin zodyağına göre eriştiğimiz Kaplan Yılı, Xbox 360′ın muhteşem yarış oyunu Forza Motorsport 3, yaklaşan Sevgililer Günü ve ferahlatan 7UP temaları siteye son eklenenler arasında. Her birini resimlerine tıklayarak indirebilirsiniz: Windows 7 Tiger Tema Windows 7 Sevgililer Günü Tema Windows 7 Forza Motorsport Tema Windows 7 7UP TemaPeki siz en çok hangi temayı beğendiniz? Yazan: Erhan Kahraman
![]() We are the world We are the children We are the ones who make a brighter day So let's start giving There's a choice we're making We're saving our own lives It's true we'll make a better day Just you and me
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Co Admin
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2009
Rep Gücü: 100000000000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pek beğenmedim ama yine aralarında en alttaki daha güzel gibi.
![]() Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bende beğenmedim ama başlık bu şekilde olmasaydı konuya girip okumayabilirdiniz
![]() Teşekkürler yorumun için Koray =)
![]() We are the world We are the children We are the ones who make a brighter day So let's start giving There's a choice we're making We're saving our own lives It's true we'll make a better day Just you and me
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2009
Rep Gücü: 100000000000 ![]() |
Başlık ilgi çekici. Paylaşım güzel.
Ama windows 7 kullanmıyorum. ![]() Sağol kardeşim paylaştığın için.
|
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2009
Rep Gücü: 21474837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence Arabalı Olan Ama İşte WE7 Windows Çubuğu Çok Büyük
![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kaçırmayın, temalarını, windows7 |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |